Serveis de gestió energètica

A Gemweb comptem amb serveis adaptats a les necessitats dels diferents àmbits de gestió energètica. Les nostres solucions de gestió de subministraments estan elaborades per augmentar l'eficiència i generar valor als gestors energètics i institucions que vulguin optimitzar les gestió dels seus subministraments.

Serveis per a

Gestors energètics

A Gemweb treballem per aportar a la teva empresa un avantatge competitiu a l'hora de gestionar l'energia. El nostre software està dissenyat per poder gestionar multitud de subministraments de forma àgil i ordenada.

Accedeix a totes les teves dades energètiques per realitzar anàlisis, informes i previsions de consums i costos. Descobreix l'eina que optimitzarà els teus temps i processos.

Anàlisi de factures amb IA

Previsions de factures de subministraments d' energia

Integració amb eines

Serveis per a la

Administració pública

Descobreix els nostres serveis de gestió energètica per a ajuntaments, diputacions i entitats de caràcter públic.

El nostre software de gestió especialitzada en subministraments municipals, et donarà les eines necessàries per poder aconseguir un estalvi garantit. Mitjançant un assessorament personalitzat i una experiència en més de 500 ajuntaments de tot Espanya, ens convertirem en un suport imprescindible en el teu dia a dia.

Gestió i validació de factures

Suport en la redacció de plecs de subministraments d' energia

Assessorament energètic

Serveis per a

Empreses de serveis energètics

A Gemweb som el teu aliat estratègic per optimitzar i controlar eficientment els costos derivats de la gestió de dependències o enllumenat públic.

La nostra especialització en la gestió municipal, permet a les empreses de serveis energètics un control exhaustiu de nombrosos subministraments, garantint una gestió energètica efectiva i rendible.

Gestió costos i consums d' Enllumenat públic

Compatibilitat total amb eines ERP

Anàlisi de dades i previsions

Accedir

Accedir

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar

En breus l'equip de gemweb es posarà en contacte amb

Demana una demo