Gestió energètica
per a la teva empresa

Gestiona i optimitza el teu consum energètic gràcies al nostre software de gestió i estalvi

Comptabilitat energètica
Gestió multisuministre
Big data energètic
Mercats i contractes
Previsions de consum

Porta la comptabilitat energètica al següent nivell gràcies al nostre sistema de gestió integral. Recollida automatitzada de dades, validació de factures mitjançant IA, integració amb el teu software de comptabilitat, etc.

Controla de forma àgil tots els teus subministraments. Estructura jerarquitzada a partir d'entitats (NIFs), els seus centres de consum, amb els respectius subministraments i factures, un CRM/GMAO energètic per afegir qualsevol acció o informació tècnica i comptable sobre els teus subministraments.

Panell de control per a les teves anàlisis i informes. Porta la teva capacitat analítica a un altre nivell. Estalvia temps i recursos centralitzant tota la informació en una aplicació, compartint-la anònimament, anant-la massivament i al detall.

Control històric dels contractes energètics de cadascun dels teus subministraments. Rep alarmes dels mercats per descobrir possibles oportunitats de millora.

Crea i envia les factures calculades amb antelació, adaptades als teus contractes i corbes de demanda particulars de cada subministrament. Fes la teva previsió de despeses i consums anticipant-te a la factura de les comercialitzadores i distribuïdores.

Gemweb , el primer pas per a la

Gestió energètica

Anàlisi

Gràcies al panell de control personalitzable de Gemweb podràs tenir una visualització completa de totes les dades de consums i costos dels teus subministraments. Compta amb la nostra base de dades i l'àgil sistema d'alertes per conèixer la teva situació energètica real actualitzada.

Gestió

Amb Gemweb podràs gestionar, de manera uniforme i amb total traçabilitat, multitud de subministraments energètics (electricitat, gas, GLP, combustibles sòlids i líquids) i d'aigua, independentment de les comercialitzadores i distribuïdores o possibles canvis entre elles. Tot estandarditzat, ordenat i codificat per millorar l'eficiència en el teu treball, sense perdre dades històriques.

Estalvi

Estalvia amb Gemweb gràcies al registre de dades de factures i de corbes de demanda telemesures i a les anàlisis dels mercats energètics per a la presa de les millors decisions en la gestió dels teus subministraments.

Descobreix com

Gemweb et pot ajudar

T'acompanyem per vèncer les dificultats de la gestió energètica aportant la informació real, fiable i completa, i t'ajudem a racionalitzar la gestió dels teus recursos, és a dir, a aconseguir majors estalvis econòmics, l'optimització de la demanda i la generació renovable i, en conseqüència, una reducció de les emissions contaminants. 

Casos d' èxit

Client multipunt

0%

Estalvi en reporting intern

0%

Estalvi amb alarmes per consum indesitjat

Casos d' èxit

Administració pública

0%

Estalvi per errors en factures

0%

Millora en els preus d' energia

Casos d' èxit

 ESEs

Relacionem de forma automàtica els càrrecs en compte amb les factures d' energia rebudes.

Reducció de l'import base/consum (€/kWh) mitjançant l'optimització de contractes.

Algunes de les nostres integracions

T'ensenyem la solució més avançada per optimitzar i racionalitzar la teva gestió energètica i d'aigua

BETTER DATA for a BETTER PLANET
Gemweb posseeix les eines d'anàlisi i el repositori automatitzat d'informació energètica i hídrica més complet i fiable, per facilitar la gestió massiva, actualitzada i al detall de les dades, reduint el temps en tasques repetitives i minimitzant els costos de demanda i generació de cada subministrament

Accedir

Accedir

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar

En breus l'equip de gemweb es posarà en contacte amb

Demana una demo