Sobre nosaltres

icono eficiencia energética

sabem que amb una bona gestió es pot aconseguir un model energètic més sostenible i, per això, aportem la nostra plataforma i serveis a la nostra comunitat per poder abordar projectes de sostenibilitat i eficiència energètica

l'experiència acumulada treballant amb els membres de la nostra comunitat permeten acreditar l'èxit en la optimització de despeses i racionalització de consums

Més informació

Objectius

Objectiu Reduir les emissions
Reduir les emissions

La conseqüència directa de la gestió de la facturació i la telemesura i de l'execució de les intervencions de millora amb gemweb és una optimització de les xarxes de distribució i la reducció periòdica dels consums i, per tant, de l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, sense perdre comfortabilitat o prestacions.

Objectiu Ajustar el consum
Ajustar el consum

Gràcies a les eines més avançades de gemweb, com les alarmes, informes, telelectures, simulacions, normalització amb graus dia i benchmarking es poden controlar i reduir periòdica i repetitivament els consums dels diferents quadres elèctrics en gestió.

Objectiu Optimitzar els costos
Optimitzar els costos

Sols amb la informació de l'inventari físic i energètic i de les dades de facturació, d'un any preferiblement, gemweb ajuda des del primer dia a fer fàcilment i a molt baix cost, un gran adjust de la despesa energètica sense encara haver d'intervenir en les instal·lacions.

casos d'èxit

Retail moda

xarxa comercial

235 tendes a 11 països europeus
estalvi energètic del 17% en 1 any

Cadena hotelera

cadena hotelera

estalvi energètic del 32%
reducció de les emissions de CO2

Ajuntament de Reus

ajuntament

estalvi energètic del 13%
eina per a la lluita contra la pobresa energètica de més de 200 famílies

Multinacional Espanyola

multinacional espanyola

estalvi energètic del 15% en 3 anys
reducció de les emissions de CO2

Telecos retail

xarxa de punts de venda

estalvi energètic 47% anual mig a 10 anys
reducció del 70% de CO2 emès

Consell comarcal Ripollès

consell comarcal

estalvi energètic 15%
diferents accions de conscienciació sostenible i de gestió eficient dels recursos

Veure més casos

Demo

Completeu aquest formulari per rebre un accés de prova de gemweb durant unes hores i així poder experimentar les funcionalitats del programa.

Recomanem l'ús dels navegadors google chrome® o mozilla firefox®.

Per qualsevol dubte, aclariment o si estiguéssiu interessats en l'ús de l'aplicació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, a través de l'apartat 'contacte' o del mail: info@gemweb.es.

Esperem que gemweb us sigui d'utilitat!

Loader
openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información