Gestió energètica amb Gemweb

Descobreix com la nostra eina pot ajudar a l'hora de la gestió de multitud de subministraments.

 Aconsegueix optimitzar els teus recursos energètics i organitzatius d'una manera real amb els nostres software.

;

EL SOFTWARE QUE ET PERMET

Optimitzar la teva gestió energètica

Som pioners en innovació i gestió de dades d'energia

Amb Gemweb transformem les teves dades energètiques reals en una informació pràctica i valuosa, eliminant costos de dedicació i d'inversió en equips de mesura.

Amb Gemweb s' adquireix la informació energètica de manera directa i automatitzada, actualitzada, completa, fiable i organitzada per poder-la analitzar i representar de manera estàndard i unificada i generar informes personalitzats.

A més, amb gemweb qualsevol usuari aconsegueix millors càlculs en disposar de la compartició del coneixement anònim de tota la gran base de dades de la nostra comunitat, composta per factures, contractes, telemesures, dades dels mercats energètics i informació de variables mediambientals.

.

Fem servir IA per validar les teves factures energètiques

Detecta automàticament i massivament incoherències i errors en les teves factures.

Utilitzem tecnologies d'intel·ligència artificial per validar i detectar automàticament incoherències o errors en les teves factures energètiques, garantint precisió i eficiència en el procés de gestió i control de les incidències en els teus subministraments.

Gemweb s'adapta als canvis

El nostre equip d'experts treballa constantment en la millora contínua del nostre software. Adaptem als canvis legislatius i del mercat. Aconsegueix amb Gemweb una eina sempre actualitzada i en creixement continu.

Descobreix com Gemweb pot revolucionar la teva gestió energètica.

Dashboard personalitzat

Et donem accés clar i directe a la informació en una sola interfície. T'oferim un portal totalment personalitzat on podràs veure els aspectes i mètriques més rellevants dels teus subministraments.

Millora la teva presa de decisió per a cada projecte energètic...

Eina de gestió energètica multipunt i jerarquitzada

Gestionem els teus múltiples subministraments de forma ordenada

La nostra eina de gestió multipunt facilita l'administració ordenada i jerarquitzada d'una multitud de subministraments, amb informes i anàlisis específiques segons les teves necessitats.

Simulació de factures

Proporcionem el càlcul previ de factures energètiques mensualment per poder comparar-les amb les de la comercialitzadora i fer una previsió de tresoreria. Tindràs un suport gràfic per poder analitzar l'evolució del consum i els costos de subministraments.

Visualització de mercats

Gemweb està connectada amb els diferents mercats energètics per la qual cosa tindràs en una mateixa eina tots els principals indicadors que afectin la teva situació energètica i contractual, podent gestionar de manera particularitzada a cada subministrament, possibles apuntaments a futur d'interès en tot tipus de contractes

Aporta un valor diferencial als teus clients

Ofereix als teus clients la visualització i transparència de les seves dades energètiques, amb accés a la plataforma.

Crea perfils específics segons el rol o les funcions dels teus col·laboradors o clients.

Prova la solució més avançada per optimitzar la teva gestió energètica

Gemweb posseeix el repositori més complet i fiable, facilitant la gestió massiva d'informació, la reducció del temps en tasques repetitives. Minimitza els costos per subministraments

Accedir

Accedir

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar

En breus l'equip de gemweb es posarà en contacte amb

Demana una demo