Empreses de serveis energètics (ESEs)

Optimització i control de consums energètics per a empreses de manteniment i ESE.

Optimitza els teus projectes, reduint costos operatius i de gestió. Converteix Gemweb en el teu aliat essencial per a una gestió de la facturació i dels consums energètics.

;

Tot el que poden fer per tu

Les nostres eines de gestió

Optimització de processos de gestió de subministraments

El control necessari per a la teva gestió energètica dels teus projectes.

A Gemweb et proporcionem les eines eficients per manejar i monitorar els consums energètics des d'una plataforma integral, en la qual podràs relacionar els càrrecs a compte amb les factures energètiques.

Anàlisi i seguiment detallat de consum i costos

Disposaràs d'un inventari de tots els subministraments, per fer seguiments dels pressupostos energètics i poder reduir costos en els diferents projectes.

També podràs analitzar les mesures d'estalvi energètic implantades i verificar la reducció de consums i costos previstes.

Seguiment integral de consums d' enllumenat públic

Desenvolupem perfils teòrics i sistemes d'alarmes per a un seguiment exhaustiu i proactiu, assegurant una gestió energètica optimitzada. Podràs configurar alarmes de comportaments anormals segons les teves necessitats i obtindràs avisos a temps real. 

Anàlisi detallada del consum i despesa d'energia: El nostre sistema proporciona indicadors clau com el consum mitjà, la despesa de cada punt de llum i la relació entre la potència contractada i instal·lada, permetent una visió clara del rendiment de l'enllumenat públic.

Validació i control de les factures energètiques

Gemweb t'ofereix solucions per fer un seguiment de facturació mes a mes i comprovació d'incoherències de forma automàtica. Podràs comprovar si els consums coincideixen amb la corba de càrrega telemesura, comprovar els preus de l'energia i comparar-los amb els contractuals.

Crea informes mensuals de consum i despesa

Genera informes mensuals amb les dades i estadístiques que siguin realment rellevants per a la teva gestió energètica i així poder tenir una visualització uniforme i senzilla que et permeti portar el control dels teus subministraments a un nivell superior en gestió.

Crea previsions pressupostàries per a les partides energètiques

El nostre software permet projectar els teus costos energètics amb gran exactitud, adaptant-se als canvis del mercat i regulacions, la qual cosa resulta aconseguir una optimització significativa dels teus contractes a llarg termini i una millora en la rendibilitat.

Integració i compatibilitat tecnològica total

El nostre software és plenament compatible amb eines ERP, proporcionant una integració completa, millorant la interconnexió de la informació.

 Tota la informació en una sola eina.

Aconsegueix una gestió energètica eficient amb Gemweb

Gestió exhaustiva de l' Inventari d' enllumenat públic: Implementem una gestió detallada de l' inventari, incloent quadres de maniobra, línies i punts de llum, assegurant una administració eficient i efectiva de l' enllumenat públic.

Geolocalització avançada de punts de llum: Utilitzem tecnologia GIS per ubicar amb precisió cada punt de llum, facilitant la seva gestió i manteniment.

Converteix Gemweb en el teu partner per al control i l'optimització de l'administració de subministraments

El nostre software integral posseeix el repositori més complet i fiable que et facilitarà la gestió massiva de la informació, l'optimització de temps d'execució i la momificació de despesa.

Accedir

Accedir

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar

En breus l'equip de gemweb es posarà en contacte amb

Demana una demo