AVÍS LEGAL

Complint amb la normativa definida a la Llei 34/ 2002, de l' 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, indiquem a continuació les dades d' informació general d' aquesta pàgina web:

 

Titular: OPEN ENERGY 2012, SL

c/ d'Horta 23 (baixos)

08031 Barcelona

info@gemweb.es

+34 933 185 326

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Tots els continguts, inclosos els textos, les imatges, els sons i qualsevol altre material, són propietat d' OPEN ENERGY 2012 SL Queden reservats tots els drets d' explotació.

Per tant, queda prohibida la reproducció, retransmissió, còpia, cessió o difusió total o parcial del seu contingut sense autorització expressa i per escrit.

 

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS I ELS ENLLAÇOS
OPEN ENERGY 2012 SL no assumeix la responsabilitat de les infraccions que els usuaris puguin incórrer o dels danys i perjudicis causats per la utilització d'aquest web i es reserva el dret d'actualització i modificació de la informació sense previ avís.

A més, OPEN ENERGY 2012 SL tampoc assumeix la responsabilitat del contingut, veracitat i/o possibles errors en els enllaços als quals es pot accedir a través del lloc web. L' única finalitat dels enllaços és la de proporcionar als usuaris l' accés a una informació que pot ser del seu interès.

Accedir

Accedir

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar

En breus l'equip de gemweb es posarà en contacte amb

Demana una demo