La campanya iniciada per l’equip de gemweb vol visibilitzar la lluita de totes les entitats contra la pobresa energètica. Entitats privades, administracions públiques, aliances público-privades combaten la problemàtica de l’accés a l’electricitat mitjançant diferents accions i amb esforços intensos per part dels tècnics i persones que hi actúen.

Tot el sector i professionals de l’energia, hem de ser conscients de l’esforç i del treball que suposa una atenció individualitzada i la creació d’estratègies públiques d’acció global.

L’esperit i la filosofia de gemweb és el d’un model energètic sostenible, a l’abast de tothom, que creu en les persones que fan millor el seu entorn més proper, fent cadascú la seva petita aportació per a un món més sostenible.

Sabem que el nostre software pot ajudar en la millora i gestió de les diferents lluites contra la pobresa energètica i, per això, iniciem tot un projecte de col·laboració amb la nostra comunitat d’usuaris.

El nostre equip es compromet a donar gratuïtament un usuari a cadascun dels membres que formen part de la comunitat gemweb i, d’aquesta manera, avançar conjuntament cap a l’anàlisi i resolució de les diferents situacions de pobresa energètica pel que fa les relacions amb les comercialitzadores d’energia elèctrica.

Mitjançant un usuari gratuït de l’eina gemweb, els i les tècniques de la comunitat gemweb podran disposar del conjunt de funcions que tenim identificades i desenvolupades.

Contacta amb nosaltres per saber-ne més!

Acceder

Contacta con nosotros

Consentimiento

noticias

5 + 2 =

Acceder

Gracias por contactar

En breves el equipo de gemweb se pondrá en contacto contigo

Solicita una demo

Consentimiento

noticias

14 + 5 =