Celebrem el Dia Mundial de l’Aigua 2018 sumant-nos a la campanya de l’ONU per a aquest any que gira entorn de la resposta que ens dóna la natura per gestionar l’aigua.

Vosaltres, la comunitat d’usuaris, esteu realitzant accions de gestió responsable i d’optimització dels recursos hídrics que ajuden a la sostenibilitat global.

El Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març de cada any, tracta de centrar l’atenció en la importància de l’aigua. Aquest any, el tema és ‘Natura de l’aigua’, que explora solucions basades en la naturalesa per als reptes de l’aigua a què ens enfrontem en el segle XXI.

Els ecosistemes danyats afecten la quantitat i qualitat de l’aigua disponible per al consum humà. En l’actualitat, 2.100 milions de persones viuen sense aigua potable a la llar; afectant la seva salut, educació i mitjans de vida.

L’Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 6 de l’ONU ens compromet a garantir que tothom tingui accés a l’aigua de forma segura per a l’any 2030, i inclou objectius de protecció del medi ambient natural i reducció de la contaminació.

 

Coneix com pots optimitzar i controlar els teus recursos hídrics amb gemweb

Participa del #WorldWaterDay

Accedeix al web de l’ ONU

 

Acceder

Contacta con nosotros

Consentimiento

noticias

3 + 13 =

Acceder

Gracias por contactar

En breves el equipo de gemweb se pondrá en contacto contigo

Solicita una demo

Consentimiento

noticias

14 + 13 =