Software de Gestió Energètica

Sabem que amb una bona gestió es pot aconseguir un model energètic més sostenible i, per això, aportem la nostra plataforma i serveis a la comunitat per poder pagar menys pel mateix, per disposar de recursos econòmics i poder plantejar la viabilitat de projectes de sostenibilitat i eficiència energètica, inabordables anteriorment.

Equipo Gemweb

Adquirim de forma automàtica tota la informació energètica disponible, amb seguretat, rapidesa, completitud, fiabilitat i al mínim cost, per a ordenarla, unificar la seva visualització, mantenir la seva traçabilitat, analitzar-la i gestionar-la en un únic repositori documental de dades relacionades amb energia i aigua.

S’obtenen millors resultats quan compartim el coneixement i disposem de més informació, més completa i més fiable.

Equipo Gemweb

Innovació

Creiem en els models d'innovació social i de desenvolupament obert que se'ns ofereixen, perquè ningú no sap tant bé com l'usuari què necessita i com vol fer-ho servir i estem convençuts que compartint el coneixement s'augmenta el valor de la informació.

Avui, gemweb és una solució tecnològica que s'ha construït de la mà dels seus usuaris, sobre solucions obertes de tercers perquè aquesta ha estat la forma més eficient de posar-la a la disposició de la nostra comunitat.

Com evolucionaran les eines per a la gestió de l'eficiència i comptabilitat energètica?

Us convidem a unir-vos a la nostra comunitat per poder participar en aquesta resposta!

Sol·licita una prova gratuïta temporal

Loader
openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información