Sobre nosaltres

icono eficiencia energética

Proporcionem eines de gestió energètica per a garantitzar la sostenibilitat i l’eficiència energètiques, amb la responsabilitat d’incorporar automàticament tota la informació energètica disponible de manera completa i fiable.

Compartim el coneixement per a optimitzar les despes i generar els recursos econòmics que assegurin la viabilitat de solucions per a minimitzar la demanda de les instal·lacions i activitats.

S’obtenen millors resultats quan es comparteix el coneixement i es disposa de més informació, més completa i més fiable.

Coneix més

Transició Energètica

Participem en la determinació dels nous models energètics, contribuint a definir les necessitats globals, les infraestructures necessàries i les alternatives de fonts energètiques.

Objetivo
Eficiència i Intel·ligència

Determinem estratègies i ajudem a prendre decisions en eficiència energètica basades en informació real i objetiva, d’acords a l’experiència en casos d’èxit de la nostra comunitat d’usuaris.

Objetivo
Apoderament dels usuaris

Pren el control de les teves necessitats energètiques amb una única plataforma, fiable en el càlcul i sòlida en el funcionament, captant la informació de forma automatitzada i representant-la de manera estàndar, comparable i normalitzable.

Objetivo
Renovables

Proporcionem el potencial d’estalvi energètic, econòmic i ambiental que suposa la implantació d’energies renovabes i les seves condicions d’inversió viable, en funció de les necessitats energètiques reals de cada instal·lació.

Estalvi Energètic

Objetivo
Optimitzar la despesa

Aportem les nostres solucions per a pagar menys pel mateix, per disposar de recursos econòmics i poder plantejar la viabilitat de projectes de sostenibilitat i eficiència energètica, inabordables anteriorment.

Objetivo
Ajustar el consum

Mantenint les condicions productives, de l’entorn de treball i del comfort de les activitats, t’ajudem a optimitzar les instal·lacions energètiques per incrementar la seva eficiència, corregir malfuncionaments i evitar malbarataments en el consum energètic i d’aigua.

Objetivo
Reduir les emissions

La conseqüència directa de l’ajust i optimització energètiques, es tradueix en una reducció de l’emissió de gasos d’efecte hivernacle produits pel consum energètic, que podem mesurar, controlar i minitmizar de forma periòdica.

Solucions i Eines

Objetivo
Software de gestió energètica

Solució completa i avançada amb el repositori més complet i fiable, facilitant la gestió massiva de dades, la reducció del temps de tasques repetitives i la minimització dels costos de la demanda energètica, mantenint les condicions productives, de l’entorn de treball i del comfort de l’activitat.

Coneix més
Objetivo
Mòduls i serveis

Conjunt de servis i eines de comptabilitat energètica, gestió d’inventaris, repositori unificat de dades, telelectura de comptadors (metering), utilitats d’anàlisi i seguiment de mercats energètics.

Coneix més Coneix més
Objetivo
Projectes personalitzats

Acumulem una sòlida trajectòria personalitzant els nostres projectes de comptabilitat energètica en diferents tipologies d’entitats, organitzacions i empreses, tant responsables directes com assessors intermedis.

Conex més

casos d'èxit

Retail moda

xarxa comercial

235 tendes a 11 països europeus
estalvi energètic del 17% en 1 any

Cadena hotelera

cadena hotelera

estalvi energètic del 32%
reducció de les emissions de CO2

Ajuntament de Reus

ajuntament

estalvi energètic del 13%
eina per a la lluita contra la pobresa energètica de més de 200 famílies

Multinacional Espanyola

multinacional espanyola

estalvi energètic del 15% en 3 anys
reducció de les emissions de CO2

Telecos retail

xarxa de punts de venda

estalvi energètic 47% anual mig a 10 anys
reducció del 70% de CO2 emès

Consell comarcal Ripollès

consell comarcal

estalvi energètic 15%
diferents accions de conscienciació sostenible i de gestió eficient dels recursos

Veure més casos

"; $x=0; } } echo $html; */ ?>

Comunitat

Demo

Completeu aquest formulari per rebre un accés de prova de gemweb durant unes hores i així poder experimentar les funcionalitats del programa.

Recomanem l'ús dels navegadors google chrome® o mozilla firefox®.

Per qualsevol dubte, aclariment o si estiguéssiu interessats en l'ús de l'aplicació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres, sense cap compromís, a través de l'apartat 'contacte' o del mail: info@gemweb.es.

Esperem que gemweb us sigui d'utilitat!

Loader

Contacte

info@gemweb.es

Madrid
Av/ Via Làctea, 4 E
28830 S.F.Henares
+34910.382.008

Barcelona
C/ d'Horta 23 (baixos)
08031 Barcelona
+34933.185.326

Bilbao
+34944.417.460

Loader
openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información