serveis ATR
representació davant de companyies energètiques

Realitzem serveis de gestió i representació davant de les companyies comercialitzadores energètiques, amb l'objectiu d'optimitzar al màxim la documentació administrativa en termes d'electricitat dels nostres clients.

Gestió subministraments energètics

Realitzem serveis de gestió i representació davant de les companyies energètiques, amb l'objectiu d'optimitzar al màxim la documentació administrativa en termes d'electricitat, gas, aigua o altres contractes energètics dels nostres clients.

Administrem les tasques relacionades amb la gestió i control de la documentació dels subministres energètics.

Realitzem les altes, baixes, modificació de contractes i de tarifes, reclamació de factures i gestió de multitud de tràmits amb les companyies comercialitzadores i distribuidores en representació de la teva entitat, tant per a Baixa, Alta Tensió, subministre de gas, aigua o altres recursos energètics.

Optimizem les condicions contractuals, asegurant el compliment d'elles i comprovant la correcta aplicació en la facturació.

openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información