integrem serveis de gestió
energètica de diferents proveïdors

Formar part del grup d'usuaris de l'eina de comptabilitat energètica gemweb significa compartir experiències, coneixements, solucions i serveis energètics en una comunitat coordinada pel nostre equip.

Consultors energètics

Com a base documental per a la construcció de projectes de gestió d'eficiència, la plataforma gemweb ofereix la gestió de la informació energètica de facturació, incloent multitud d'eines com informes, indicadors, gràfics i visualitzacions de dades, que recolzen la presa de decisions per a posteriors actuacions del consultor, responsable del consum i costos d'energia.

Enginyeries integradores de solucions de sensorització i automatització d'infraestructures energètiques

La plataforma gemweb adapta la seva estructura i funcionament per a cobrir les necessitats de comptabilitat energètica i/o incorporar les dades de diferents plataformes o programes de captació de dades i control de sistemes d'automatització, sensorització, domòtics o altres sistemes de gestió d'infraestructures energètiques.

Fabricants i instal·ladors d'equips de telelectura

Hem adaptat els mòduls específics de gemweb a les característiques de diverses fabricants i instal·ladors de solucions de telelectura, per a incorporar les dades i lectures de comptador i submetering i la captació de variables ambientals des d'analitzadors, sensors i actuadors.

Enginyeries de manteniment o de serveis d'eficiència energètica

Els serveis de gestió energètica comptable de l'eina gemweb inclouen la personalització de tots els informes de comptabilitat energètica i la integració amb els sistemes informàtics interns (de gestió, control, ...). D'aquesta manera, les enginyeries aporten valor afegit en el manteniment de les instal·lacions i en l'elaboració d'estudis i propostes d'eficiència energètica.

Proveïdors de solucions TIC finals

Gràcies a la seva filosofia, gemweb ha adaptat tota la seva estructura per a que sigui el motor d'una eina pròpia de diferents empreses col·laboradores. D'aquesta manera, gemweb apareix com "marca blanca" i així els desenvolupadors han adaptat l'entorn a la seva imatge corporativa.

openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información