eficiència
energètica en edificis

Amb les dades cadastrals i la informació energètica dels edificis en gestió, podràs obtenir automàticament la caracterització energètica d'aquests.

Comparem el consum per metre quadrat dels edificis en gestió amb els estàndards més reconeguts com són NZE-Building, Passivhaus, CTE i amb els valors típics de consum de la resta de la comunitat de gemweb.

Estalvi energètic en edificis

Utilitzant les dades reals de consum i d'inventari de la base de dades de gemweb, juntament amb els estàndards de conversió, el mòdul mostra:

  • El potencial en estalvi energètic.
  • La potencial reducció d'emissions de CO2.
  • Els estalvis econòmics possibles en consum energètic i d'aigua.

El mòdul incentiva la presa de decisions donat que serveix per a estudiar la viabilitat de les accions de millora constructiva i d'aprofitament d'energies renovables i d'aigua per tal de seleccionar les operacions amb més ràpid retorn d'inversió.

openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información