Sobre Nosaltres

El nostre equip està format per enginyers, programadors, economistes, arquitectes, gestors administratius i experts en eficiència energètica dedicats a proveir solucions en COMPTABILITAT ENERGÈTICA que ens permeten avançar cap a un model energètic a l’abast de tothom, més sostenible i racional en el consum i la despesa en energia i aigua.

Equipo Gemweb

L’origen de la plataforma gemweb té els seus inicis a finals dels anys 90, desenvolupant totes les seves funcionalitats en estreta col·laboració amb els gestors energètics del territori i adaptant-nos als mercats energètics en constant evolució.

gemweb constitueix el conjunt de serveis i eines en comptabilitat energètica més complet, liderant la gestió d’inventaris, repositori unificat de dades, telelectura de comptadors (metering), utilitats d’anàlisi i seguiment de mercats energètics.

Coneix la nostra contribució als nous models de gestió energètica.

Transició Energètica

Mira el conjunt de solucions i eines que desenvolupem per als experts en gestió energètica.

Solucions

Casos d’èxit

Els experts de la nostra comunitat han estat capaços de liderar projectes de sostenibilitat i eficiència energètica utilitzant la nostra plataforma de manera efectiva, exigint-nos adaptacions, particularitzacions i millores contínues de les funcionalitats i serveis.

Coneix Casos d’èxit

Metodologia contrastada

Fruit de la nostra activitat, disposem d’una àmplia experiència, una metodologia contrastada, així com un ampli coneixement de la comptabilitat energètica i dels mercats energètics.

openenergy utiliza cookies de terceros para facilitar su experiencia como usuario de la web y captar datos estadísticos, con sus preferencias mediante el análisis de sus datos de navegación. Si usted continúa con la navegación, entendemos que nos ofrece su consentimiento para el uso de cookies. Aceptar | Más información